Historia

Shoqeria Bruka Seedling
Sh.p.k ka nisur aktivitetin ne vitin 1996 (ne ate kohe me emrin Bruka AB) si importuese farerash perime dhe patate per tregun Shqipetar. Ideja lindi nga kerkesa e tregut te Divjakes dhe me gjere per farera cilesore perimesh.

Projekti1

Projekti2

Ne vitin 1999-2000 shoqeria nis projektin e prodhimit te fidaneve te shartuar te sharqirit me qellim rikthimin e prodhimit te kesaj kulture ne zonen e Divjakes .
Per me shume

Suksesi i prodhimeve te kesaj fidanishte dhe kerkesa ne rritje per fidane beri te mundur zgjerimin e aktivitetit me projektin 2.

Designed by IDRA